Het meest intelligente verwarmingssysteem in Opper-Oostenrijk?

Kim Vennekens
juli 3, 2024 in Case Studies
In het kader van onze Spotlight-video’s belichten we interessante projecten die met Loxone zijn geautomatiseerd. Deze uitgave bracht ons slechts enkele kilometers van de Loxone Campus naar Ulrichsberg in Opper-Oostenrijk. Hier werd een indrukwekkend verwarmingssysteem gerealiseerd.

Dat een gebouw maximaal intelligent en efficiënt functioneert wanneer alle systemen met elkaar communiceren en op elkaar zijn afgestemd, is één van de basisprincipes van de huis- en gebouwautomatisering van Loxone. Daarbij kunnen een groot aantal derden in het Loxone systeem worden geïntegreerd – bijvoorbeeld ook de binnenklimaat expert Hoval.

In het kader van een samenwerking biedt Loxone steeds meer eenvoudige mogelijkheden voor integratie met Hoval. Zo zijn in de Loxone Library uitgebreide templates en handleidingen te vinden waarmee Hoval-apparaten snel in de Loxone Config kunnen worden geïntegreerd.

In dit project in Ulrichsberg in het Mühlviertel wordt indrukwekkend aangetoond hoe krachtig de binnenklimaatoplossingen van Hoval kunnen samenwerken met de huis- en gebouwautomatisering van Loxone. Zwembadverwarming, ventilatorconvectoren, vloerverwarming en ventilatie zijn hier intelligent geautomatiseerd.

Bijgevoegd vind je zowel een overzicht van het verwarmingsschema van het project als een Config-bestand om te downloaden.

Nu gratis aanvragen

Dien nu jouw gratis projectaanvraag in of word Loxone Partner in slechts een paar stappen!

A
Gratis projectaanvraag

Ik ben van plan mijn project met Loxone uit te voeren en zou graag meer info willen.

A
Loxone Partner worden

Ik wil graag Partner worden en maak alvast een afspraak voor een gratis consult.

Gratis projectaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Partner worden

      • Sleep bestanden hierheen of
        Max. bestandsgrootte: 1,000 MB, Max. aantal bestanden: 3.
        • Hidden
        • Hidden
        • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Ik wil meer over LOXONE weten