Exosphere: S revolučnou cloudovou aplikáciou máte všetky inštalácie pod palcom

Lucia Pavkova
13/05/2024 in Technológie

Naše budovy sú čoraz inteligentnejšie a spájajú všetky podsystémy do jedného celku. Loxone Partneri majú za úlohu riadiť viacero projektov naraz a čelia výzve efektívneho monitorovania a riadenia veľkého počtu inštalácií. Preto sme vyvinuli prelomové riešenie v podobe platformy Exosphere.

Exosphere je cloudová aplikácia, ktorá otvára ďalšiu úroveň organizácie a analýzy inteligentnej správy budov. Zjednodušuje prevádzku a údržbu všetkých inštalovaných Miniserverov, a to ako individuálne, tak aj skupinovo.

Exosphere umožňuje centralizované ukladanie a zobrazovanie všetkých údajov budovy. Informácie z komplexných a distribuovaných Loxone inštalácií je možné vizualizovať a navzájom porovnávať v systémových diagramoch alebo na dashboardoch.

V Loxone vždy dbáme na súkromie našich zákazníkov. Všetky údaje, ku ktorým má Exosphere prístup, sú preto zdieľané len so súhlasom užívateľa, aby bola zabezpečená úplná kontrola a bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti

PREVÁDZKA

Centrálna správa všetkých inštalácií Loxone
Všetky Miniservery sú prehľadne vizualizované a poskytujú množstvo dôležitých informácií na prvý pohľad. Konfigurovateľné systémové diagramy zobrazujú relevantné inštalačné údaje v reálnom čase bez ohľadu na to, či sa konkrétne Miniservery nachádzajú na jednom alebo viacerých miestach.

 Jediným kliknutím môžete aktualizovať alebo zálohovať celú svoju flotilu Miniserverov alebo prepínať medzi vizualizáciou a konfiguráciou projektu. Vďaka flexibilnej správe autorizácií vidia zamestnanci len tie informácie, ku ktorý majú udelený prístup. 

SPOLUPRÁCA

Riešenie problémov a spolupráca
Farebné kódovanie známe z Loxone zobrazuje užívateľovi dôležité informácie alebo možné problémy. Aktuálny stav systému sa vždy zobrazuje v protokole zariadenia. Ak sa vyskytnú problémy, môžete okamžite zakročiť a vytvoriť úlohy pre svoj tím alebo jednotlivých zamestnancov. Riešenie problémov nebolo nikdy jednoduchšie!

DOHĽAD

Dashboardy pre vizualizácie údajov
Štatistiky pre rôzne inštalácie vám umožňujú porovnať výkonnosť projektu a na základe údajov urobiť najvhodnejšie rozhodnutia. Chcete porovnať aktuálnu alebo minulú spotrebu energie na viacerých miestach na jednom grafe? Žiaden problém.

Toto je len niekoľko zo skvelých funkcií Exosphere.

Náš tip: Pre Loxone Partnerov so statusom Silver a vyššie je verzia Exosphere „Essential“ dostupná zadarmo.

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s nami váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A

Konzultácia projektu zdarma

Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A

Stať sa partnerom

Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách