Loxone produkty

Všetko pre inteligentnú elektroinštaláciu

Loxone produkty

Technologie Master/Client
Technológia Master/Client

Vďaka našej pokročilej systémovej architektúre je plánovanie, uvedenie do prevádzky a konfigurácie zvukového riešenia veľmi jednoduché bez ohľadu na jeho veľkosť. Technológie Master/Client umožňuje prispôsobiť audio systém potrebám vášho projektu a zapojiť reproduktory do série, čím sa zníži množstvo potrebnej kabeláže.

Elektromer Tree
Elektromer Tree

Budovy sú zodpovedné za 44 % celosvetovej spotreby energie. Preto sme presvedčení, že udržateľný energetický management musí byť štandardom v každej budove! Jednoducho, automatizovane a transparentne.

Exosphere
Exosphere

Naše budovy sú stále inteligentnejšie a inteligentnejšie. Loxone spolupracuje s mnohými projektmi, spoločnosťami a zariadeniami, ktoré čelia výzve efektívneho monitorovania a správy veľkého počtu zariadení. So systémom Exosphere ponúkame prelomové riešenie.

Config & App 15
Config & App 15

Nový Loxone Config & App 15 vylepšuje najvýkonnejší softvér pre automatizáciu domov a budov. Zistite viac o nových funkciách v oblastiach energie, zvuku, osvetlenia, prístupu a ďalších.

Chcete sa dozvedieť viac? 

Žena si číta noviny Smart Times

Prelistujte si stránky plné inšpirácie, nápadov a odpovedí. Smart Times vám ukážu krásne stavby a známe tváre aj odovzdajú cenné rady a skúsenosti. A mnoho ďalšieho!

Chcete sa dozvedieť viac?

Prelistujte si stránky plné inšpirácie, nápadov a odpovedí. Smart Times vám ukážu krásne stavby a známe tváre aj odovzdajú cenné rady a skúsenosti. A mnoho ďalšieho!

katalóg príslušenstva

Katalóg príslušenstva

V Katalógu príslušenstva nájdete produkty a ich funkcie, ktoré rozširujú možnosti inteligentnej elektroinštalácie Loxone. Katalóg poslúži súčasným a budúcim majiteľom a realizačným firmám. Dobre vysvetľuje, k čomu jednotlivé prvky v praxi slúžia. Stiahnuť si ho môžete na tejto stránke.

Poďme do toho spolu…

Ikona domu

Chcete si užívať produkty Loxone?

Radi vám ako výrobcovia zadarmo predstavíme možnosti inteligentnej elektroinštalácie aj možnosti riešenia konkrétnych potrieb v rámci individuálnej konzultácie. Pripravíme aj kalkuláciu potrebných produktov. V prípade záujmu vám tiež nájdeme ideálnu realizačnú firmu.

Ikona elektrikára

Chcete realizovať inteligentné elektroinštalácie?

Využite bohatý sortiment produktov vrátane koncových prvkov od jedného výrobcu. K dispozícii budete mať unikátny softvér bez licencií, s ktorým zvládnete špičkové funkcie aj bez znalosti programovania. Váš úspech podporíme špičkovou individuálnou podporou.