Všetky novinky z Loxone Product Conference 2024

Michal Pažitný
13/05/2024 in Technológie
Nový hardvér, nový softvér, revolučné audio riešenie… Loxone Product Conference 2024 bola plná zaujímavostí. V tomto blogu pre vás zhrnieme všetky novinky.
Energy Meter
Elektromer 1-fázový a 3-fázový Tree

Elektromery:
Hospodárenie s energiou je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým

Budovy sú zodpovedné za 44 % celosvetovej spotreby energie. Obzvlášť dôležité je, že približne polovica tejto energie sa premrhá! Preto sme presvedčení, že inteligentný energetický management sa musí stať štandardom v každej budove.

Aby ste mohli efektívne riadiť toky energie v budove, musíte ich najskôr poznať. S novým Elektromerom Tree s certifikáciou MDI nebolo meranie energie nikdy jednoduchšie.

Elektromer 1-fázový a 3-fázový Tree
Exosphere

Exosphere: Správa budov na novej úrovni

Exosphere

Veríme, že správa budov bez ohľadu na ich veľkosť by mala byť efektívna, bezpečná, inteligentná a predvídavá. S Exosphere vám ponúkame bezprecedentnú platformu na centralizovanú správu, monitorovanie a vizualizáciu vašich projektov.

Audio

Audio: Ďalšia etapa audio revolúcie

Tým sme si istí. Každý si zaslúži skvelý zážitok z dokonalého zvuku – dokonale integrovaného do každej budovy. Vďaka našej pokročilej systémovej architektúre je plánovanie, uvedenie do prevádzky a konfigurácia zvukového riešenia veľmi jednoduché – bez ohľadu na veľkosť.

Koláž audio produktov

Master / Client: Ešte menej kabeláže, ešte lepší zvuk

Strata kvality zvuku, vysoká náchylnosť na rušenie, drahá technológia zosilňovačov… Doteraz bola realizácia rozsiahlych zvukových systémov spojená s veľkými problémami a existujúce riešenia neboli uspokojivé.

Naša nová technológia Master/Client teraz umožňuje rýchlo a jednoducho realizovať aj rozsiahle audioinštalácie. Zapojte reproduktory do série a masívne obmedzte množstvo potrebnej kabeláže. Konfigurácia je v našom softvéri rovnako jednoduchá ako kedykoľvek predtým.

Softvér pre správu audia

Soundsuit: Vyvinutý pre komerčné použitie

Používanie väčšiny služieb na streamovanie hudby je v komerčných projektoch nezákonné. Soundsuit bol špeciálne vyvinutý na komerčné použitie a teraz ho možno natívne integrovať do prostredia Loxone.

Config & App

Config & App 15: Nové funkcie pre energiu, audio a ďalšie

Config & App

85 % nášho celkového úsilia venovaného vývoju pripadá na náš softvér. Vďaka tomu sme sa tiež odlíšili od všetkých ostatných systémov na trhu.

Nový Loxone Config & App 15 ďalej vylepšuje najvýkonnejší softvér na automatizáciu domov a budov. Zistite všetko o nových funkciách v oblastiach energie, zvuku, osvetlenia, prístupu a ďalších.

Opýtajte sa zdarma

Prekonzultujte s nami váš projekt alebo sa staňte Loxone Partnerom v niekoľkých krokoch!

A

Konzultácia projektu zdarma

Zvažujem vo vlastnom projekte využiť Loxone a rád by som získal viac informácií.

A

Stať sa partnerom

Rád by som sa opýtal, v čom spočíva partnerstvo s Loxone a ako na to.

Konzultácia projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stať sa partnerom

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chcem byť informovaný o novinkách