Geleneksel mi yoksa akıllı kontrol mü?

Dilara Gyolemen
14. Haziran 2024 in Know-how

 

Gerçek şu ki, çoğumuz zaten bir tür otomasyonla yaşıyoruz. Günümüz binalarının ve evlerinin gerçekliği, yaşamı daha kolay veya daha keyifli hale getirmek, çalışmayı kolaylaştırmak veya işi desteklemek için tasarlanmış bir dizi ‘akıllı’ cihazdır.

Loxone teknolojisine sahip bir oda

Bu tür her teknoloji, yapması gerekeni yapabilmek için bir miktar kontrole ihtiyaç duyar. Çoğu zaman, gölgelendirme, alarm, kapı açma ve dahili telefon, ısıtma, klima, havalandırma, aydınlatma, ses için ayrı kontrollere ihtiyaç duyarız… Giderek daha fazla düğme, kadran veya ekrana sahip daha fazla cihaz dikkat gerektirir. Münferit unsurlar normalde bir dereceye kadar otomasyona sahiptir, ancak genellikle hiçbir şey birlikte çalışmaz ve her şeyin bağımsız olarak kontrol edilmesi gerekir. O zaman, örneğin, hem soğutma hem de ısıtma aynı anda aktif olur ve bu böyle devam eder.

App' te gölgeleme

Birbirleri ile işbirliği yapmayan cihazlar

Bunu, her müzisyenin kendi zevkine göre farklı bir şarkı çaldığı ve hep birlikte zamanınızı ve paranızı boşa harcadığınız bir orkestra olarak düşünebiliriz.

Toplantı masası

Bir de Loxone var.

Tüm teknolojileri ve cihazları tek bir sistemde birbirine bağlayan geleneksel kontrole bir alternatif.

Loxone’u orkestranın tüm bileşenlerini bir araya getiren ve en güzel senfoniyi yaratmak için onları çalışan bir bütün haline getiren bir şef olarak hayal edin. Ya da vücuttaki tüm süreçleri kontrol eden beyin olarak. Tüm teknoloji organik bir bütün olarak çalışır ve 7/24 konfor, güvenlik ve maliyet tasarrufu sağlar.

Paranızı hangi kontrollere ve otomasyona yatıracağınıza karar vermek size kalmış. Yatırım da benzer olacaktır. Sonuç çok farklı olacak

Loxone’ da kontrol

Loxone akıllı binadaki tüm bileşenleri birbirine bağlar. Çok sayıda açık arayüz, Loxone’u bir enerji yönetim sistemi olarak sonsuz derecede esnek hale getirir. Bu, küresel olarak benzersiz, bütünsel bir enerji yönetimi sağlar ve sayısız enerji tasarrufu potansiyelinin önünü açar.

  1. Otomasyon

    Merkezi kontrol, sensör bilgileri ve sofistike mantık sayesinde, görevlerin %80-90 gibi inanılmaz bir oranı otomatik olarak, tıpkı düğmelerle veya diğer kontrollerle kendiniz yapıyormuşsunuz gibi gerçekleşecektir. Kendinizi gereksiz rutin işlerden, doğru ayarları düşünmekten kurtaracak ve her zaman bir şeyleri unutma endişesinden kurtulacaksınız.

  2. Düğmeler

    Her zaman sizin müdahalenizi gerektiren durumlar olacaktır. Ama hızlı ve kolay olmalı. Hiçbir şey her zaman olması gereken yerde olan düğmelerin yerini tutamaz. Loxone sadece onlara yeni seçenekler sunar ve sayılarını azaltır. Tek bir düğme ile tüm odayı kontrol eder ve istediğiniz sonucu düşünmeden anında alırsınız.

  3. Uygulama

    Bir şeyi ayarlamak, bir şeyi kontrol etmek, özel bir işlevi kullanmak mı istiyorsunuz yoksa sadece düğmeye basmak mı istemiyorsunuz? Loxone uygulaması bunun için var. Güncellemeler dahil olmak üzere ücretsizdir. Evinize veya mülkünüze bağlı kalmanızı, her şeyi kontrol etmenizi, neler olup bittiğini takip etmenizi, kapıdaki bir ziyaretçiyle telefon görüşmesi yapmanızı ve hatta istatistiklere bakmanızı sağlar.

    Loxone uygulamasını şimdi deneyin. Sadece favori cihazınıza yükleyin ve Test Miniserver’ı seçin.

Şimdi iletişime geçin

Şimdi bir proje talebi gönderin veya bir Loxone partneri olun.

A
Proje talebi
Ücretsiz proje talebinizi buraya gönderin, size geri dönelim.

A
Loxone Ortağı Olun

Ortak olmak ve önceden ücretsiz bir danışma randevusu ayarlamak istiyorum.

Ücretsiz proje sorgulama

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.

Ortak olun

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.